Допълнителна защита на дома

Най-добрата защита за дома

Допълнителна брава Gerda Titan е най-сигурната защита на дома срещу нежелано присъствие. Специално за нейното създаване са разработени няколко уникални елемента, патентовани от компания Gerda, които правят разбиването й просто невъзможно. Заключването на брава Gerda Titan става чрез 4 реда стоманени щифтове, с 4 щифта във всеки ред, осигуряващи 4 000 000 000 комбинации за отключване. Няма аналог сред другите заключващи устройства на пазара. Патентованата технология на Gerda прави абсолютно невъзможно отключването на бравата без оригиналния й ключ.

При изработването на допълнителна брава Gerda е използвана титанова сплав за езиците, които влизат в стената както и за корпусът. Титанът е един от най-здравите материали на земята и възможността да бъде разрушен е нулева. Брава с титанови елементи няма как да бъде изкъртена, счупена, пробита или по някакъв друг физически начин повредена. Това прави брави Gerda Titan толкова търсени от клиентите, които държат на качеството и сигурността. Ако и Вие сте от тях това е Вашата брава.

Допълнителна защита на дома от Mottura

Брави и патрони Mottura са изключително сигурни заключващи устройства, които притежават сертификати за най-висока степен на защита. Всички представители на марката са с уникални характеристики, които им осигуряват места сред най-търсените продукти на пазара. Патроните Champions на Mottura са уникален заключващ продукт, който гарантира, че никой няма да може да го отключи, ако не притежава съответстващия на него специално разработен ключ.

Дубликат на такъв ключ се създава само с карта удостоверяваща собствеността и разрешение от Mottura да бъде изкарано копие. Никой случаен ключар не може да изработи ключ за Champions, защото това е възможно да стане само със заготовки предоставени от Mottura, която оторизира единици ключарски ателиета за тази цел. Патрон Champions, както и патрон Europrofile не могат да бъдат отворени по абсолютно никакъв друг начин освен със специално изработения за тях ключ. Това е възможно благодарение на иновативна технология включваща 5 пина, единият от които се активира само с магнит, вграден в неговия ключ. Това е патронът, който ще осигури спокойствието Ви.

Качествени патрони от Mul-T-lock

Когато говорим за сигурност и защита не може да не споменем патроните с марка Mul-T-lock. Изключително качествени патрони, които ще увеличат сигурността на дома Ви значително. Производителите от Mul-T-lock са заложили на уникалността и механизмът на патрона представлява телескопична структура, в която са разположени 5 камери, в които се преплитат 10 роторни и 10 корпусни щифта. Тази система е невъзможно да бъде отворена по някакъв друг начин, освен с нейния оригинален ключ.

Ключът проектиран за този патрон е така наречения ямков ключ, при който по протежение на целия профил има вдлъбнатини с различна големина, които няма как да бъдат копирани без оригиналния ключ. Патроните Mul-T-lock имат изключително силна защита против разпробиване. Това означава, че патронът е усилен и издържа на чупене, удряне, блъскане, пробиване и всякакви други силови атаки върху него. Патроните Interactive и МТ5 на Mul-T-lock са най-сигурната защита, която можете да осигурите на Вашето жилище, офис или магазин. При тях просто няма начин да бъдат отворени по нерегламентиран начин.

Заключваща система от най-висок клас – Abloy

Патронът Abloy е заключваща система от най-висок клас. Това е единственият по рода си патрон, който няма щифтове и пружини. Технологията му е изключително иновативна и революционна, като на мястото на щифтовете са използвани 11 диска, увеличили защитата на патрона стократно. Патронът Abloy е с минимални междуелементни луфтове и липса на всякакви пружини, които биха улеснили крадците в престъпните им намерения. Механизмът му е създаден, така че максимално да затрудни и в следствие да откаже всеки, който реши да влезе в дома ви нерегламентирано. Благодарение на липсата на пружини, патрон Abloy не може да бъде счупен, което е поредното му предимство. Има усилена антибъмпинг технология, която не позволява да бъде повреден по някакъв физически начин, включващ удряне, блъскане, ритане, пробиване. Това е един наистина здрав патрон, който ще осигури максимална защита на дома Ви.

Ние като професионални ключари можем да Ви препоръчаме няколко от най-добрите заключващи устройства на пазара, с които ще увеличите значително сигурността на дома си.Comments are Closed

^