Аварийни ключарски услуги

Пожелаваме ви никога да не се нуждаете от спешни ключарски услуги, но ако това се случи, трябва да знаете, че винаги можете да разчитате на нашите аварийни колеги. Ако се намирате в такава ситуация, съветът ни е да избягвате да го решите сами, освен ако не сте професионалист с необходимото оборудване. Нашите ключари от ключарския център в Дървеница работят денонощно – по време на национални празници, уикенди и др. Обадете се на 0894 62 00 02 и те ще бъдат вашия адрес за половин час не само в Дървеница и Студентски град, но и в цяла София.

Най-честата намеса на аварийните ни майстори ключари е необходима в следните ситуации:

Нашите майстори казват, че най-често срещаните причини да се попаднете в подобни ситуации са:

  • Не притежавате ключ. Това е и причината, поради която най-често се нуждаете от спешна ключарска помощ. В такива случаи или сте загубили ключа си и нямате дубликат на удобно за вас място, или сте попаднали в неловкото положение да излезете и да затворите вратата зад вас по погрешка, която е оборудвана с топка. Щом останете заключени, намерете начин да се свържете с нас. Най-важното е в такава ситуация да не се опитвате сами да отворите със сила вратата или да пробиете например патрона. Съветваме ви, ако са откраднали ключа ви, да смените веднага ключалката или само касетата, ако имате касова брава, а не секретна (с патрон). Това може да се направи от нашия авариен майстор, след като за пръв път отвори вратата, анализира ситуацията и след това ще предложи най-оптималния за вас вариант. Съветваме ви винаги да съхранявате копие на ключа си на място, където можете бързо да го вземете – приятел, съсед и т.н. Ако имате само един такъв, повече от необходимо е да си извадите копие – за да си спестите много разходи, загуба на време и главоболие след това.
  • Когато ключът е счупен. Много е неприятно когато счупите ключа в ключалката на касовата брава, в патрона, катинара или в друг заключващ механизъм. Причините за това могат да бъдат заради умората на въпросния механизъм или при неправилното боравене с ключа. Така или иначе в момента, в който смятате, че нещо не работи както преди, съветваме ви да потърсите решение на проблема. Има ситуации, при които можете лесно да извадите счупеното парче – например с клещи или чрез подхлъзване, но в други най-добре е да се обадите на авариен ключар, който ще ви спести нерви, време и усилия и често пари, особено ако сте повредили нещо в опитите си сами да разрешите проблема.

Точно както всеки друг механизъм и този за заключване на вратата се изхабява с течение на времето. Фините им части се захабяват, в тях се натрупват прах и влага. Следствие от това е, че често механизмите започват да заяждат и понякога спират да функционират. Когато това се случи и не можете да влезете в дома си, не се колебайте да се свържете с нас за нашите услуги. Важно е да знаете, че при извънредна ситуация колегата ни ще се нуждае от вашия документ за самоличност и нотариален акт (или договор за наем) за апартамента.

Много неприятна ситуация, при която вратата ви може да бъде счупена, както и заключващите ѝ механизми. В някои ситуации щетите са толкова големи, че единствената възможност е да се монтират нови – било то ключалка или патрон. На трето място може да се наложи да ремонтирате или премахнете счупено парче и т.н. Независимо от ситуацията, ви съветваме веднага да потърсите авариен майстор ключар, който бързо ще диагностицира заключващите механизми и щети и ще ви предложи най-доброто решение.

Не много често, но на практика имаме случаи, при които клиентите не могат да влязат в собствеността си поради различни причини – съдебни спорове с роднини, стари собственици не се изнасят и т.н. Важно е след това да имате всички необходими документи, за да се пристъпите към каквото и да било действие, за да влезете в имота си.

Необходима е бърза намеса, когато вие или член на семейството ви сте заключени в банята или в друга стая в дома ви. Има ситуации, при които трябва да отворим сейф, което вие не можете да направите по някаква причина (забравена парола, дефектирал механизъм и др.).

Богатата практика на нашите аварийни майстори показва, че често аварийните услуги се използват от клиенти, които трябва да отварят врати, които не са на техни имоти – било то заради наводнение вътре, починали хора и т. н.

Ето някои ситуации, когато извършваме спешно отключване:

Когато се окажете в извънредна ситуация – независимо от причината, мястото и часа, свържете се с нас на 0894 62 00 02. Аварийните ключари от нашия ключарски център ще пристигнат възможно най-скоро на посочения от вас адрес.


^