Врати

Врати

Предлагаме изключително здрави, красиви и надеждни входни врати. Вратата е важен елемент от всяко едно жилище – тя не само опазва вашите близки и имущество, но и разкрасява дома ви. Независимо дали вратата е интериорна или входна, тя играе основна роля във вашия интериор или екстериор, ако е външна такава. Друго нейно основно значение, че шумоизолира и топлоизолира вашия дом.

В ключарския център на SOS Locksmith предлагаме три вида врати – блиндирани входни, метални и интериорни. Естествено, всеки един от тези видове има своите определени характеристики е предназначение. В зависимост от вашите необходимост и бюджет ние можем да ви препоръчаме най-изгодната за вашия план врата.

Тези врати изолират звуково и топлинно помещенията, освен че ги разделят. Освен това те са основна част от всеки един интериор, така че надали има човек, който да не се замисля каква точно интериорна врата би искал да има, за да си пасва стилово и цветово на останалите и на вътрешната архитектура на жилището му по принцип.

Интериорните ни врати са разделени по своите производители – защото всеки един производител набляга на различни аспекти и всяка една врата има основни, но и уникални характеристики. Ето производителите, чиито врати предлагаме:

Solid 55.

Тези интересни врати са интересни, боядисани със свежи тонове. Те са перфектното решение за тези, които се нуждаят от съвременни врати с модерен дизайн. Те ви гарантират много високи нива на звукоизолация, а тяхното покритие е MDF. Голям процент от тях изработваме по поръчка – така вие може да сте убедени, че те ще са съобразени единствено с вашите изисквания. Освен по размер, може да избирате различни видове декорации.

Gradde.

Надеждни, здрави врати, с високо качество – типично по германски. Покритието им е специално и единствено разработено само за този вид – Graddex ги прави доста по-здрави и издръжливи срещу механичен натиск. Много подходящи врати за сервизни и мокри помещения, които са с висока влажност – тоалетни, бани и др. Пълнежът при Gradde е от типа „медена пита”, а стъклото, където има инсталирано такова е с дебелина от 4 мм.

Classen.

През последните години се шуми много за полските заключващи системи – като например тези на Gerda. Вратите на тази компания не правят изключение – те се отличават със своята здравина и трайност. Допълнителен техен плюс е че се предлагат на напълно приемливи цени. Обърнете внимание на групите Modern и Elegance, които притежават значително подсилена конструкция, което спомага за увеличаването на стабилността им.

Технически Classen.

Този подвид на Classen е подсилен и специално предназначен за използване в предприятия, офиси и др. Покритието е ламинат, съществува и богата цветова гама. Притежават специално подсилена конструкция и стоманени ръбове. Естествено, при желание за закупуване на по-голямо количество от посочените врати, предлагаме и търговска отстъпка.

Standart.

Тези изключително изгодни врати са доказатлство, че ако има добър контрол на производството и на вноса, стоките от Китай не са само с ниско качество – дори напротив. Тези врати са чудесен избор за вашето жилище, в което искате да имате надеждни, приятни за окото врати, без излишни екстри и лукс. Може да сте убедени, че ще ви служат вярно дълги години и че са най-добрата комбинация от цена-качество, която се предлага на пазара.

Стъклени.

Това са красиви, аристократични врати, които са чудесно решение за изискани места и домове, където трябва да се вдъхне повече топлина, светлина и уют. Те създават аристократично усещане и класа. От една страна вършат същата работа като другите интериорни врати – затварят пространството, звукоизолират и топлоизолират, но основното им предимство е, че пропускат светлината.

Ако искате домът ви да бъде защитен и да не се притеснявате за вашите най-близки хора и имущество, изберете една от блиндираната врата, които предлагаме в нашия онлайн магазин. Блиндираната входна врата е направена от изключително здрави листове от метал, но също така е покрита с покритие от MDF или фурнир. Принципно не всяка врата от метал е бронирана – бронирана буквално означава “бронирана”, но през годините това се е превърнало в символ на здравина, непробиваемост. Блиндираната врата е с пълнеж между стоманените листове, който преобладаващо се състои от метална вата, което от своя страна допринася за по-добрата топлоизолационни и шумоизолационни свойства.

Тези метални врати, които изработваме по поръчка, са резултат на дългогодишния натрупан опит на нашите професионалисти ключари. Ежедневно в своята практика те се сблъскват с какви ли не ситуации – разбити врати, измъкнати от пантите, с извадени заключващи механизми и т.н. Тези врати са здрави, надеждни и стабилни. С тях вие ще гарантирате вашата сигурност, тази на най-близките ви хора и имущество. Предлагаме три основни метални вида врати с различни комбинации от заключващи механизми. Не ги подценявайте – надеждните системи за заключване са не само важно допълнение, но и основен елемент от общото решение за вашата сигурност.

Независимо какъв тип врата изберете, правилният ѝ монтаж е основно значение за нейното правилно функциониране. Нашите майстори ключари са специалисти в монтирането на всички видове врати, както и в аварийните и планирани ключарски услуги.


^