Блиндирани входни врати

Изработваме тези блиндирани входни врати единствено по поръчка. Те ще задоволят и най-високите изисквания на тема сигурност, издръжливост и безпроблемна работа дълги години.

Те притежават основно електромеханично заключване в пет точки, както и допълнително механично заключване в четири точки. Пантите са оборудвани с пасивни шипове, които увеличават издръжливостта и сигурността на цялата конструкция. Всички блиндирани входни врати са направени от крайно издръжливи материали, които са супер устойчиви на физически натиск. Блиндираните врати в SOS Locksmith в Дървеница, са две главни категории – предназначени са за монтиране на къщи и за апартаменти:

  • Блиндирани врати за апартаменти. Те притежават допълнителна електромеханична система за заключване – най-важното при тях е сигурността им и защитата против опити за неправомерно влизане от крадци. Те са изящни и могат да ви осигуряват обратна връзка – реагират със звуков сигнал – пращат на собственика съобщения при опит за взлом.
  • Блиндирани врати за къщи. Те се отличават от тези за жилищата, защото при тях трябва да се вземе предвид, че постоянно са изложени на неблагоприятни атмосферни влияния – трябва да са водоустойчиви, да са устойчиви срещу вятър, да имат добра шумоизолация и др. Вратите от тази серия (xDoor) се отличават с красивата си визия. Те могат да бъдат механични или да са инсталирани с електромеханична брава.

За правилното функциониране на всяка една врата, особено на блиндираните, е необходим качествено направен монтаж. Съветваме ви да не го подценявате. Заплаща се допълнително 150 лв.


^