Блиндирани врати – Български врати

Този вид български врати са разделени в няколко различни категории, което зависи от тяхното качество. Потърсете ни, за да ви предоставим допълнителна информация, ако имате нужда от такава. Зависи от бюджета ви и мястото, където ще се монтира вратата (дали ще бъде изложена постоянно на неблагоприятни атмосферни условия, дали ще е срещу пряко слънцеегреене и дъжд, дали ще е под навес и т. н.), ще ви предложим най-изгодния за вас вариант.

Всички врати в този раздел се правят по предварителна заявка: Те са с пълнеж от минерална вата, блавата е на известния български производител Mauer, а патронът е на DAF. Дръжките също са на Mauer.

При всички посочени врати по ваш избор са възможни комбинации от няколко на брой ключалки, едностранна, двустранна, тристранна или четиристранна брава. По ваше желание може да бъде извършен монтаж на допълнителни шипове.

Тези врати се продават и с огромен набор от различни цветове – повече от 50. Обшивката на касата е с ламинат. Те се отличават с високи нива на шумоизолация и са подсигурени допълнително със странични шипове, която правят пантите по-стабилни. Всички врати са с шпионка.

Съветваме ви да не подценявате монтажа – той е от основно значение за правилното функциониране на всяка една блиндирана врата. Монтажът се доплаща 100 лв.


^