Входни врати – Обикновени метални врати

Всички метални врати, с които разполагаме на склад, са здрави, стабилни врати, които са много удачен избор за апартаментите в панелните блокове. Те са точният заместник по размер на старите талашитени врати, с които се продаваха тези жилища. Без да се налага да се кърти, да се избива, те просто ще заместят некачествената врата и ще действат сигурно дълги години. С такава врата вие ще сте сигурни за вашия дом, семейство и близки и то на крайно поносима цена.

Тези врати са изработени от изключително здрав от метал с размери на касата 197/ 90 см. Дебелината на крилото варира (50-70 мм., което е и важен компонент при ценообразуването на всеки отделен продукт), а посоките при отваряне са: дясна-навътре, лява-навътре, дясна-навън, лява-навън. При определени модели покритието е от PVC фолио, други са прахово боядисани.

В комплекта ще намерите фиксирана каса, крило, гумени уплътнения, дръжки, секретна брава, вградени регулируеми панти, елементи за монтаж, шпионка.

Монтажът не е включен в цената на вратите – той струва 80 лв. Съветваме ви да се доверите на професионалисти в това отношение, защото правилният монтаж е от съществено значение за правилното функциониране на избраната от вас блиндирана метална входна врата.


^