Блиндирани врати – Врати с регулируема каса

Блиндираните входни врати с регулируема каса са изработени от изключително здрави материали и са точният, ако се нуждаете от надеждна врата, което ще ви служи без проблеми дълги години.

Структурата на крилото е двойна метална рамка от 2 ламинирани метални листи. Тяхната дебелина зависи от точния модел на избраната от вас врата, което определя крайната цена на продукта. Между тях е поставен допълнително метален лист, с дебелина 1,2 мм. Пълнежът е от минерална вата, която шумоизолира допълнително помещението. Панелът има ламинатно покритие, което служи за още по-добрата изолация. Предлага се в различни цветове.

Крилото е подсилено с шипове, които влизат в касата когато тя е затворена. Гумените уплътнения още повече подсилват изолацията на тази блиндирана врата.

Някои модели са направени с красиви шарки, киотио придават на вратата изящество и уникалност. Важно е да се знае, че повърхността е без UV защита. Това означава, че не е хубаво да бъдат излагани дълго на неблагоприятни условия – най-вече на слънцегреене и силна влага.

Тези врати са точният избор за кооперации, където има риск от влизане с взлом.

Никога не подценявайте важността на монтажа – професионално направеният монтаж е от много важно значение за дългото и безпроблемно функциониране на всяка врата. Той се заплаща допълнително 80 лв.


^