Блиндирани врати Solid 55

Блиндирани врати Solid 55 се правят само по поръчка и така напълно ще задоволят и най-претенциозните изисквания относно сигурност, здравина и надеждност.

Тази врата притежава основна електромеханична система за заключване в пет както и допълнително механично такова в допълнителни 4 точки. При пантите има монтирани пасивни шипове, които спомагат за и без това много сигурната врата. Всички блиндирани врати са изработени от издръжливи материали, които са много издръжливи срещу механично и натоварване. Блиндираните врати, които виждате тук, се делят на 2 основни категории – предназначени са за монтиране на къщи и за жилища:

  • Блиндирани врати за къщи. Те се отличават от тези за апартаментите. Тук трябва да имате предвид, че те постоянно са изложени на неблагоприятни външни влияния, да са водонепропускливи, да са устойчиви против вятър, да имат добра шумоизолация и др. Вратите от тази серия (наричани xDoor) се отличават с красивата си визия. Те могат да са с механична или да са с електромеханична брава.
  • Блиндирани врати за жилища. Те притежават и втора електромеханична система за заключване, защото най-основното при тях е сигурността им и защита срещу неправомерни опити за влизане. Тези врати са изящни и могат да осигурят обратна връзка – реагират чрезз вуков сигнал – изпращат на собственика съобщение при опит за взлом.

Съветваме ви да не подценявате монтажа – той е важен за правилното функциониране на всяка една блиндирана врата Solid 55. Монтажът се доплаща 150 лв.


^