Интериорни врати

Интериорни врати, които продаваме в онлайн магазина ни, играят немаловажна роля във всяко едно жилище. Те термично изолират и звукоизолират помещенията, но освен това са неразделна част от интериора на вашето жилище. Нашият стремеж е да ви предоставяме не само качествени аварийни и планирани ключарски и автоключарски услуги, но и да ви предлагаме завършени решения за вашата сигурност, домашен комфорт и сигурност. Интериорните врати са част от цялостната идея за това как трябва да изглежда едно жилище, в което да се чувствате добре.

Потърсете ни и наш консултант ще ви запознае с всички детайли относно интересуващата ви врата, вкл. схемите на плащане, монтаж, взимане на размери и др. Основните интериорни врати, което ще намерите в магазина ни, са разделени по производители, защото всеки от тях има отделни предимства, отличителни и уникални характеристики:

Интериорни врати Gradde

Добре известно е, че германските продукти винаги се отличават с майсторство, надеждност, здравина – интериорните врати Gradde също не правят изключение от правилото. Те са изработени с най-съвременна технология – в горния слой няма пукнатини, защото е покрит със специални покрития. Краищата на вратата често са прекалено уязвими, защото се надуват и пречат на плътното затваряне на, което е крайно неприятно. При Gradde вратите този проблем е избегнат, те са силно укрепени, което елиминира подобни неприятности. Освен товар интериорните врати Gradde са с уникално покритие Graddex, което прави всяка врата по-трайна и издръжлива. Това покритие е направено от импрегнирани със смоли и лакове дървесни и целулозни частици. Така повърхността става по-устойчива срещу механични повреди (особено драскотини, ожулвания и други подобни). Вътрешните врати Gradde са удачни и за монтиране на помещения с много висока влажност – сервизни помещения, тоалетни, бани и др.

Пълнежът е от вида „медена пита”, стъклото, където има монтирано такова, е дебело 4 мм. и е от матово (матово бяло). Всяка врата на вратата Gradde се предлага с прагове, гумени уплътнения, панти, които са регулируеми.

Предимствата на тези врати са много, ето обаче изброени най-съществените от тях:

 • Всички германски продукти са с гарантирано високо качество;
 • Тези врати са подходящи за помещения с висока влажност, заради тяхното уникално покритие Graddex;
 • Вратите се отличават с отлично сцепление, тъй като заобленият им ръб приляга много плътно към уплътнението.
 • Затварят се без никакво усилие;
 • Стъклото във вратите, които го имат, е закалено и матирано.

За правилната и трайна работа на всяка интериорна врата, е необходимо да бъде извършен професионален монтаж. Доверете се на нашите професионалисти от ключарския център в Дървеница и за тази дейност. Същото важи и за взимането на правилните размери – въобще по всички въпроси, свързани с монтажа, размерите, доставката, характеристиките, може да се обръщате към нашите професионалисти.

Интериорни врати на Solid 55

Тези врати българско производство са с разчупена визия, интересни, боядисани с леки и приятни свежи тонове. Те са точното решение за тези, които биха искали от модерни врати с красив дизайн, но и за онези от вас, които имат по-консервативен и умерен вкус. Вратите на тази родна фирма шумоизолират качествено, я електростатичното им допринася за различно и хармонично усещане.

Повечето от вратите на тази марка, трябва да се поръчат предварително, така че ще се убедите в оригиналността и уникалността на избора си. Освен размери, можете да избирате различни декорации, за да имате още повече интересни възможности при проектирането на интериора си.

Някои определени врати Soild 55 са предназначени за бани, които работят чудесно в неблагоприятна и влажна среда. Допълнителен плюс е, че те могат да са с подобна или идентична визия с тези, които са монтирани в други стаи, за да не се отличават драстично.

Предимства на вратите Solid 55

 • Предлагат разнообразие от цветове и форми
 • Може да се изработват по поръчка, което е голям плюс;
 • Те ще задоволят не само най-взискателните интериорни изисквания, но и тези, при които здравината и издръжливостта имат значение;
 • Подходящи за сервизни, мокри помещения, бани и др.;
 • Приемлива цена за високото качество, което се предлага.

Интериорни врати Classen

Полша е страна, която вече стана известна със своите изключително стабилни и надеждни заключващи системи и механизми. Например, всички продукти на компанията Gerda са символ на стабилност и сигурност , особено когато става дума за допълнителните им брави. Марката Classen също не е изключение – всички врати на тази фирма от Полша се отличават с тяхната устойчивост, издръжливост и надеждност, но и се предлагат на напълно приемлива цена.

Те са направени от MDF плоскости, пълнежът е от специално създадена изолация или плочи от дървесни частици (ПДЧ). Модерните и елегантните групи имат значително подсилена конструкция, която помага да се повиши тяхната стабилност. Тяхната рамка е от MDF покрито фолио, чиято функция е не само изолация, но и интериор.

Технически врати Classen. Тази класация за врати Classen е специално подсилена и проектирана да бъде инсталирана в предприятия, офиси и др. Покритието им е ламинирано, предлага се в широк диапазон от цветове. Те имат подсилена конструкция и защитени стоманени ръбове. Естествено, за по-голям брой от технически интериорни врати предлагаме отстъпка.

Интериорни врати Classen

 • Полските продукти днес са механизми, които гарантират високо качество;
 • Техническите врати са чудесен избор за помещения, които имат по-висока влажност;
 • Поради покритията си, тези врати са по-устойчиви срещу механично натоварване;
 • Вратата прилепва плътно към рамката, затваря се без никакво усилие.
 • Отлично качество за цената им.

Интериорни врати Standart

Тези интериорни врати се отличават с интересен дизайн и доказателството, че Китай не произвежда само евтини и некачествени стоки – дори напротив. Важното е да се извършват правилни селекция и контрол, каквото ние правим в нашия ключарски център и предлагаме само най-доброто.

Тези интериорни врати наистина впечатляват със своята достъпна цена, направени са с от дебели 6 мм. HDF дъски. Крилата са от иглолистна дървесина. Определени модели са с декоративно стъкло,  дебело 4 мм.

Тези интериорни врати са точният избор за жилище, където искате да смените (или монтирате, ако апартаментът е нов) старите врати с нови. Те не са луксозни, но ще работят добре дълги години години. Те са крайно подходящи и за офиси и за големи предприятия, които разполагат с много посещения. Така инвестицията няма да бъде огромна, ако се закупят стотици врати друг тип, а резултатите ще бъдат доста добри.

Предимства на вратите на Standart

 • Съществуват в огромно цветово разнообразие. Ще задоволят и по-взискателните купувачи на
 • Някои модели се предлагат с по-разчупен дизайн и приятни стъклени фигури;
 • Оптимално съотношение между качество и цена.

Стъклени интериорни врати

Това са стилни и красиви врати, които предлагат идеалното решение за монтаж на сложни места и ще доставят за още по-голяма топлина, светлина и уют на вашия дом. Те създават аристократично усещане и класа. От една страна, те вършат същото като другите интериорни врати – затварят пространството, изолират от звука и задържат топлината, като основното им предимство е, че пропускат светлината. Крилата на тези врати са изработени от дебело (8 мм.) закалено стъкло.

Плюсове на стъклените врати:

 • Красиви врати, не спират светлината, създават усещания за комфорт, лукс и простор;
 • Някои модели предлагат още по-впечатляващата комбинация между стъкло и дърво;
 • Интересни и аристократични – винаги ще привлекат чуждото внимание;
 • Стъклото може да бъде и прозрачно, и цветно;
 • Плътно прилепват към касата.

Предимствата на закалено стъкло

Стъклените витрини, които предлагаме, са направени от закалено стъкло, но защо е необходимо това? Основната причина е, че в процеса на закаляване стъклото става по-трайно и по-устойчиво на пряка слънчева светлина и външни влияния, но най-вече срещу натиск и удари. Втвърдяването свързва малки частици и по този начин създава вътрешно напрежение между тях. Когато се счупи, закаленото стъкло ще се пръсне на малки парчета, които няма да причинят сериозни щети, докато строшаването на голямо парче (както например се случва при огледалата) може да бъде доста опасно.


^