Интериорни врати Classen

Тези интериорни врати на полската компания Classen са изработени от MDF (влакнести дървесни плоскости), като пълнежът им е от ПДЧ или от изолация.

Касата на тези интериорни врати също е от MDF плоскост, покрита с фолио. То не само изолира, но и може допълнително да разкраси интериора на вашето жилище. Срещу доплащане се предлагат вентилационна решетка, още една панта, секретни брави и патрон, дръжки, втулки.

Цените на интериорните врати варират в границата 95 лв. – 770 лв. (най-скъпи са тези, които са с подсилена конструкция и са със закалено стъкло за повече здравина). Монтажът на всяка избрана от вас врата Classen струва допълнително – 50 лв. Не подценявайте тази дейност и ви съветваме да не се опитвате сами да монтирате вратата, особено ако нямате необходимите познания и инструменти.

Цените, които виждате, са без касата. Ето видовете каси, с които се предлагат интериорните врати Classen:

  • Стандартна (щок) каса. Направена е от MDF плоскости. Покритието е с фолио. Декорът или цветът на касата съответстват на вратата. На тази каса не са ѝ необходими первази.
  • Регулируема каса. Направена е от ПДЧ и покрита с декоративно фолио. Касата е със същия цвят като този на вратата.
  • СМОК (обличаща) каса. Чудесен вариант, ако искате да покриете грозните металните каси на старите панелните апартаменти. Няма нужда да къртите. Касата е възможно да бъде регулирана в границите 70 – 150 мм.
  • Нов аркус. Изработена от MDF каса. Монтажът би могъл да се извърши на стени, които имат различна дебелина – единият размер е 11,5 сантиметра до 20 сантиметра., другият – от 20 сантиметра до 32 сантиметра.

Интериорните врати Classen, които може да закупите от магазина ни, имат разнообразни цветове – те могат чудесно да имитират дървото – дъб, орех, ясен. Заключващите механизми също са от значение, а при допълнително заплащане можете да получите като допълнение към вашата интериорна врата втулки за вентилация, допълнителна панта, стабилни секретни брава и патрон, маска за панта, шпионка,  стопер.

Предлагаме две възможности за избор – врати на склад и такива със заявка. Ако се спрете на такава на склад, доставката е максимум 15 работни дни от датата на сключване на договора. Ако поръчате интериорна врата Classen – срокът вече става до 35 работни дни.


^