Интериорни врати Solid 55

Интериорните врати на родната фирма Solid 55 се отличават със своята интересна визия и приятни, светли тонове. Те са удачен избор за хора с класически вкус, но и за такива, които търсят модерни дизайнерски решения. По избор може да се изработи и фрезовка, предлагана в четири цвята.

Вратите на Solid 55, които продаваме, са от известната вече линия S line Fashion. Те гарантират високи нива на шумоизолация. Покритието е MDF с боя, а алуминиевите профили са с електростатично такова. Всичко това няма как да не допринесе за по-приятна, запомняща се визия.

На склад имаме три врати Solid 55 за демонстрация на техните достойнства. Повечето от вратите изработваме със заявка, защото стремежът ни е всеки клиент да има индивидуален краен продукт, който да отговаря на конкретните му нужди. Освен по големина може да изберете и различни по вид декоративни каси, които още повече да увеличи обхвата за вашите дизайнерски решения. Крилата на тези врати са изработени от MDF, а пълнежът им е от минерална вата.

С известната линия S Line са направени и вратите за баня на Solid 55 – те са едновременно здрави и издръжливи при силно влажна среда, но същевременно спокойно може да бъде със същата визия като на другите интериорни врати в дома ви, без нежелано да изпъква.

Цената на интериорните врати на Solid 55, които виждате, е без монтаж. Той струва 80 лв. За монтажа на която и да е врата ви съветваме да ползвате услугите само на професионалисти. Също така правилно взетите размери ще ви спестят главоболия и загуба на време после.


^