Интериорни врати Standart

Ако се нуждаете от идеално съотношение качество-цена за интериорна врата, то тези от линията ни Standart са точното решение. Тези врати са изработени от HDF плоскости дебели 6 мм. като крилото е от рамка, за която е ползвано иглолистно дърво.

Някои наши видове интериорни врати Standart са с закалено стъкло, с дебелина 4 мм. Предлагаме тези модели интериорни врати с права каса (10 см.), като имате опция да изберете с друг тип – права такава с 2 комплекта первази или обла за друг вид големина на зида.

Тези интериорни врати са идеалното решение за жилище, където желаете да смените всички вече стари врати с нови такива. Те няма да са луксозни, но ще са полезни дълги години. Подходящи са за офиси и фирми, които разполагат с много помещения, които трябва да се затварят.

Плюсове на вратите Standart:

  • Предлагат идеалното съотношение между цена и качество;
  • Крилата им са направени от иглолистна дървесина – така те са са здрави и да предлагат усещане за комфорт;
  • Продават се в богато разнообразие от красиви цветове, което би трябвало да задоволи и най-претенциозните изисквания към интериора;
  • Прилягат много плътно към касата;
  • Някои конкретни модели имат с по-разчупен дизайн и по-разчупени фигури от стъкло.

Цената на тези врати е в в границите от 229 лева до 244 лева. Съветваме ви за инсталирането на избраната от вас интериорна врата да се доверите на нашите колеги. Монтажът се заплаща отделно и струва 60 лв. Имаме с всички посочени врати на склад.


^