Интериорни врати – Стъклени врати

Тази стъклени врати са изящни и придават усещане за простор, както и за аристократизъм на помещението, в което се намират. В сравнение с всички други видове врати, те не пречат на проникването на светлината. Характерно за тях е, че се затварят плътно, но леко.

Крилата на вратите, които предлагаме, са направени от закалено стъкло, което е плътно 8 мм. Те биха могли да се отварят навън-навътре, както и надясно-наляво. В комплекта на интериорните стъклени врати са включени и права HDF каса с первази, закалено и кантирано стъкло, уплътнения от гума, две панти, насрещник към касата и секретна брава със секретен патрон с три ключа.

Нашите интериорни врати от стъкло са направени от най-качественото закалено стъкло и за това си има причина. Този вид стъкло е в пъти по-здраво на директно слънцегреене и неблагоприятни атмосферни влияния, както и на удар. Закаляването споява дребните частици и така се създава силно вътрешно напрежение. Когато се счупи, то би се пръснало на хиляди дребни парченца, които може и да не да причинят сериозна вреда. Ако обаче се отчупи голямо парче (като тези при огледалото), е доста опасно.

Плюсове на стъклените врати:

  • Интересни, не спират достъпа на светлината, създават усещане за простор и лукс;
  • Комбинирането с дървена рамка е много красива;
  • Аристократични, правят силно впечатление, никой не остава безразличен при вида им;
  • Стъклото може да прозира, но и да е цветно;
  • Прилягат изключително плътно към касата на вратата.

Цените на стъклените врати са в границите 609 до 629 лв. Монтажът се доплаща допълнително 50 лв. Разполагаме с всички посочени врати на склад.


^